19-06-2020 tarihinde eklendi
CAFERİDER Siyasi Komisyon Başkanı Ahmet Atabey ve Komisyon Üyelerinden Iğdır Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim’e Hayırlı Olsun Ziyareti
CAFERİDER Siyasi Komisyon Başkanı Ahmet Atabey ve beraberindeki komisyon üyeleri Adnan Aydeniz, Güven Kurum, Serhat Sevilmiş, Özkan Akkoyun ile birlikte Iğdır Valisi/Belediye Başkanı Hüseyin Engin Sarıibrahim’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Caferilik İnancını Tanıtma, Araştırma ve Eğitim Derneği (CAFERİDER) Siyasi Komisyon Başkanı Ahmet Atabey ve beraberindeki komisyon üyeleri Adnan Aydeniz, Güven Kurum, Serhat Sevilmiş, Özkan Akkoyun ile birlikte yeni atanan Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim’i makamında ziyaret etti. Komisyon Başkanı Ahmet Atabey ve beraberindeki komisyon üyelerinin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Vali Sarıibrahim, CAFERİDER Siyasi Komisyon Başkanı Ahmet Atabey’e hayırlı olsun temennisi için teşekkür etti. CAFERİDER Siyasi Komisyon Başkanı Ahmet Atabey de Vali Sarıibrahim’e misafirperverliği için teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

CAFERİDER Siyasi Komisyon Başkanı Ahmet Atabey ve beraberindeki komisyon üyeleri Adnan Aydeniz, Güven Kurum, Serhat Sevilmiş, Özkan Akkoyun ile birlikte Vali Sarıibrahim’i ziyareti, karşılıklı iyi niyet temennileriyle son buldu.

http://caferider.com.tr/caferider-siyasi-komisyon-baskani-ahmet-atabey-ve-komisyon-uyelerinden-igdir-valisi-huseyin-engin-sariibrahime-hayirli-olsun-ziyareti_h24630.html