29-05-2020 tarihinde eklendi
İstanbul'da Haydar Aliyev Okulu'nun 250 öğrencisine tatil hediyesi takdim edildi
Ramazan arifesinde, önde gelen siyasi ve devlet figürü Haydar Aliyev'in adını taşıyan Azerbaycan okulundan 250 öğrenciye hediyeler hediye edildi.

Okulun Müdürü Muhammed Karasu, öğrencilere yaptığı bir konuşmada, bu yıl koronavirüs nedeniyle eğitimdeki bir mola nedeniyle tatili kutlayamayacağımızı söyledi. "Ama sizi unutmadık.
 
Tatil hediyelerinin okula, velilere ve davet edilen öğrencilere sosyal mesafe kurallarına uygun olarak teslim edildiğini belirten okul müdürü, İstanbul'da yaşayan ve sosyal izolasyon sırasında geçici zorluklarla karşılaşan 1.500 düşük gelirli Azerbaycanlı aileye düzenli olarak yiyecek ve diğer yardımların sağlandığını sözlerine ekledi. İnsani eylem, İstanbul Valiliği ve diğer kuruluşlar tarafından desteklenen okul tarafından koordine edildi. Ayrıca, işadamı ve Caferider Siyasi SorumlusuAhmed Atabay ile birlikte okul müdürünün kişisel fonları pahasına 470 Azeri aileye yemek yardımı sağlandı.
 
Okul idaresi, birçok örgüt ve kişiye bu zor dönemde, özellikle Ramazan, Azerbaycanlı işadamı ve Caferider Siyasi Sorumlusu Ahmet Atabey'e arifesinde Azerbaycanlı okul çocuklarını mutlu etmek için yaptıkları nazik ve asil çalışmaları için teşekkür etti.
http://caferider.com.tr/istanbul-da-haydar-aliyev-okulu-nun-250-ogrencisine-tatil-hediyesi-takdim-edildi_h24605.html