03-02-2020 tarihinde eklendi
Özgündüz'den İdlib Şehitleri İçin Taziye Mesajı
Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz; "İdlib'de hayatını kaybeden kahraman şehidlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum."

Özgündüz; İdlib’te şehid ve yaralılarımız olduğu haberi içimize bir kez daha kor ateş saldı. Kahraman şehidlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Şehid ailelerinin, silahlı kuvvetlerimizin ve milletimizin başı sağ olsun.
Şimdi biz ne yapmalıyız?
 
1- Öncelikle oradaki devlet karşıtı örgütlerin bu konjonktürde en çok işine gelen TSK'nın Suriyede savaşa fiilen dahil olmasıdır. Ama bu bizim ve Suriye’nin hayrına değildir. Onların ve Astana sürecini baltalamak isteyen dış güçlerin bir dahli olup olmadığı dikkatle incelenmelidir. Bunda hemfikirsek stratejimizi de buna göre oluşturmalıyız.
 
2- Astana ve Soçi'de varılan mutabakatlar çerçevesinde bizim Mehmetçiğimiz orada bulunmaktadır. Buna rağmen askerimizi hedef alarak vurmuşlarsa ona göre caydırıcı karşılık vermeliyiz. Yok eğer kazaen olmuşsa mutabakata vardığımız ülkelerin devreye girip Suriye devletinin en azından samimi bir özür dilemesini sağlamalıdırlar.
 
3- Astana sürecini başlatan üç ülke derhal bir araya gelip benzer faciaların yaşanmaması için gerekli önlemleri almalıdırlar.
Allah (c c) ordumuzu, devletimizi ve milletimizi korusun." 
http://caferider.com.tr/ozgunduz-den-idlib-sehitleri-icin-taziye-mesaji_h24166.html