31-12-2019 tarihinde eklendi
Özgündüz: "Kurtuluş Savaşından Beri Hep Zafere Alışmış Şanlı Ordumuza Allah Mağlubiyet Yaşatmasın"
Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, Türkiye'nin Libya'ya asker gönderme ihtimalini değerlendirdi.

Özgündüz; "Ülkemin, Vehhabist Araplarla İhvanist Araplar arasındaki savaşın aksiyonel tarafı olması çok anlamsız değil ama Libya çöllerinde ABD, Rusya, Suudi, BAE, İsrail ve Mısır’a karşı tek başımıza çıkmamızın sonuçları çok iyi hesaplanmalı diye düşünüyorum. 
 
Neden mi çok anlamsız değil dedim!? İngilizlerle bir olup Hicaz'da ordumuza yaşattıkları sıkıntıyı hatırlarsanız bu milletin Vehhabistlerle yarım kalmış bir hesabının olduğunu da anlarsınız. Eğer bu anlamda onlara karşı olan cephede yer alıyorsak elbet ki çok anlamsız olmaz.
 
Ancak bu hesabı kesmenin yeri ve zamanı çok iyi hesaplanmazsa kurtuluş savaşımızdan beri hep zafere alışmış şanlı ordumuza (Allah göstermesin) bir mağlubiyet yaşatmak milletçe moralimizi çok bozar Öyle ki milli gururumuzda onarılması çok çok zor yaralar açar ve ordumuzun moralini çok bozar. Onun için aman ha bu konuda sonuçları çok iyi hesaplanmadan bu riske girilmesin derim... sevgi ve saygılarımla"
http://caferider.com.tr/ozgunduz---kurtulus-savasindan-beri-hep-zafere-alismis-sanli-ordumuza-allah-maglubiyet-yasatmasin-_h23951.html