09-10-2019 tarihinde eklendi
Özgündüz'den Suriye Açıklaması!
Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz; Suriye'deki gelişmelerle ilgili açıklama yaptı.

Özgündüz; "Allah ordumuzu Emperyalizm, Siyonizm ve maşalarına karşı muzaffer etsin ve onların kahpe kurşunlarına hedef etmesin. Devletimizi, vatanımızı ve milletimizi nadan dostun şeytan düşmanın şerrinden korusun. Susmak istiyorum ama ülkem ve milletimin hayrına olacağını düşündüklerimi de demeden edemiyorum.
 
Bence büyük şeytan ABD bizi Suriye’nin kuzeyine çekerek (hem de Suriye topraklarına o ülkenin muhalifleriyle birlikte !!!) bir yandan binlerce tır yükü modern silahla donattığı maşasıyla vuruşturup Akdeniz’de askeri yönden ikinci cephe açmamızı zorlaştıracak bir yandan da Suriye konusunda birlikte çözüm ürettiğimiz ülkeler (Rusya federasyonu ve İran İslam Cumhuriyeti) ile aramızı bozup hem Suriye problemleri hem de doğu Akdeniz gaz yatakları konularında bizi korkunç bir yalnızlığa mahkum edecektir.
 
Çözüm nedir diye soracak olursanız, tabii ki yöneticilerimiz, ülkemizin bütünlüğü, milletimizin birliği ve devletimizin bekası için gerekenleri yapmalıdırlar. Ancak bunu Rusya, İran, Türkiye münasebetlerini zedelemeden ve Suriye’yle de ilişkileri daha da bozmadan. İşte bunu başarırsak işimiz daha kolay olur. Aksi takdirde kolay işimizi zorlaştırmış oluruz. Şimdilik bu kadarını demiş olayım. Allah devletimizi, milletimizi, ülkemizi korusun. Akıbetimizi hayır etsin." dedi.
http://caferider.com.tr/ozgunduz-den-suriye-aciklamasi_h23721.html