08-10-2019 tarihinde eklendi
Haarets: İran karşıtı ittifak sarsılıyor
İsrail'de yayınlanan Haarets gazetesi, yayınladığı bir raporda Amerika başkanı, İsrail rejim başbakanı ve Suudi Veliat Prensin İran karşıtı oluşturduğu ittifakın, iç sorunlardan dolayı sarsıldığını kaydetti.

Söz konusu İsrail'de yayın yayınlanan gazete raporda şu ifadelere yer verdi: Halihazırda İsrail başbakanı Netanyahu, Amerika başkanı Trump ve Suudi Veliaht Prens Bin Selman, kendi uygunsuz şartlarına konsantre olarak İran üzerindeki konsantrasyonlarını kaybetmiştir.
 
Yazıda Amerika başkanı Trump’ın uluslararası Bercam nükleer anlaşmasından çekilmesi üzerinden 1.5 yıl geçerken, kendisinin çeşitli sorunlarla uğraştığı, Siyonist rejim başbakanı Netanyahu’nun ise kendi meseleleriyle ilgili mahkemelerle uğraştığı kaydedilirken, Suudi Veliaht Prens Muhammed Bin Selman’ın ise zayıf bir siyaset izlediği vurgulandı.
 
Bilindiği gibi Siyonist rejim başbakanı Netanyahu, mali yolsuzluk yapmakla suçlanırken, Bin Selman ise Suudi muhalif gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinin yıldönümünde yine de uluslararası eleştirilerin odak noktasında yer almış bulunuyor.
http://caferider.com.tr/haarets--iran-karsiti-ittifak-sarsiliyor_h23710.html