11-09-2019 tarihinde eklendi
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, CAFERİDER'i Ziyaret Etti (FOTO)
Vali Ali Yerlikaya, Türkiye Caferileri Lideri sayın Selahattin Özgündüz, Caferider Başkanı Av.Sinan Kılıç ve Zeynebiye kurum başkanları tarafından karşılandı.

CAFERİDER'in organize ettiği Halkalı'da yapılan Evrensel AŞURA Matem Merasimi'ne katılamayan İstanbul Valisi Sayın Ali Yerlikaya, CAFERİDER'e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Vali Yerlikaya'ya  Küçükçekmece Kaymakamı Sayın Turan Bedirhanoğlu'da eşlik etti.

Türkiye Caferileri Lideri sayın Selahattin Özgündüz, Caferider Başkanı Av.Sinan Kılıç ve Zeynebiye kurum başkanları tarafından karşılanan Vali Ali Yerlikaya, milli ve manevi değerlere bağlılığı, barış ve kardeşlik yolundaki çalışmaları nedeniyle memnuniyetlerini ifade ederek, yapılmakta olan Zeynebiye Camii ve külliyesi hakkında bilgiler aldı, valilik olarak sorunların çözümüne çaba göstereceklerini ifade etti. Vali Ali Yerlikaya'nın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade eden Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, yöneticilerin halkın içinden çıktıklarını, olumsuz örneklerin sistemsel olmadığını, bireysel olduğunu, vatanın ve devletin, birlik ve beraberliğinin, refah ve huzurunun kırmızı çizgileri olduğunu, göbeğimiz dışarı bağlı olmadığı sürece her türlü sorunun birlikte, konuşarak kolayca çözülebileceğini ifade etti.
Daha sonra Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'ya Sayfa-i Seccadiye ve İmam Hüseyin'in hayatını anlatan 5 ciltlik İmam Hüseyin Ansiklopedisini hediye etti.
 
 
 
 
 
 
 
http://caferider.com.tr/istanbul-valisi-ali-yerlikaya-caferider-i-ziyaret-etti-foto_h23598.html