05-01-2019 tarihinde eklendi
Maskeli Kahramanlar’dan Zehra Ana’ya Ziyaret
Tamamı gönüllü annelerden oluşan ve Türkiye’nin bir çok bölgesinde Onkoloji hastası çocuklara umut olan “Maskeli Kahramanlar” grubunun anneleri Zehra Ana’ya bir ziyaret gerçekleştirdi.

Zehra Ana Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Gönüllü Anneler, grubun faaliyetleri hakkında bilgi vererek Zehra Ana'nın faaliyetleri hakkında da bilgi aldı. Karşılıklı tanışma şeklinde geçen toplantıda “Annelik Hissiyatı” her iki tarafın da ortak paydası oldu.
 
Yaklaşık 6 yıl önce lösemili çocuklara umut olma amacıyla bir araya gelen gönüllü anneler “Maskeli Kahramanlar” adı ile Türkiye genelinde 4bine yakın gönüllüsüyle faaliyet gösteriyor.
 
Onkoloji hastası çocukların ilaç ve tedavi masraflarının karşılanmasının yanı sıra, hastalığın en büyük ilacı olan “moral desteği” de gönüllü anneler tarafından veriliyor. Özel tarihlerde çeşitli kampanyalar düzenleyen grup, hediyeler ve faaliyetlerle çocukları mutlu ediyor.
 
Hz. Zehra (sa)'nın şefkat eli ile mazlumlara umut olmaya devam eden dernek yetkililerimiz, ziyarete gelen gönüllü annelere çocuklar için her türlü desteğin verileceğini bildirdi.
 
“Maskeli Kahramanlar” 19 Ocak Cumartesi Bakırköy Carousel AVM'de düzenleyecekleri kermese tüm halkımızı davet ettiklerini bildirdi.
http://caferider.com.tr/maskeli-kahramanlardan-zehra-anaya-ziyaret_h22526.html