27-11-2017 tarihinde eklendi
Zehra Ana Öğretmenleri Öğretmenler Gününde Biraraya Geldi
24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği “Öğretmenler Günü” yemeği organize etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama töreninden sonra ev sahipliği yapan Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Meftune Atam başta olmak üzere dernek yöneticileri, Zehra Ana Eğitim Koordinatörü Ali Dermirtekin, Zehra Ana Azerbaycan Okulu Müdürü Serdar Koca ve öğretmenleri, Zehra Ana Okul Takviye Kursu Müdürü Cihat Gök ve öğretmenleri, Zehra Ana Oyun Evi müdiresi Aslıhan Açık ve Zehra Ana Azerbaycan öğretmenleri katıldılar.
 
Öğretmenler Günü onuruna verilen yemekte kısa bir konuşma yapan Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Meftune Atam, "Başta bu Cumhuriyeti bize emanet eden Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladıktan sonra düzenlenen yemeğe katıldıkları için eğitimcilere teşekkür etti. “Böyle bir eğitimci aileye sahip olduğumuz için onur duyuyoruz. Biz güzel ve büyük bir aileyiz, inşallah beraberliğimiz hedeflerimiz tamamlanıncaya kadar devam eder.” dedi.
 
 
http://caferider.com.tr/zehra-ana-ogretmenleri-ogretmenler-gununde-biraraya-geldi_h20439.html