13-04-2017 tarihinde eklendi
Özgündüz'ün Gürcistan Temasları (FOTO)
Allah’ın velisi, Peygamberin (s.a.a) vasisi ve muminlərin emiri Hz. İmam Ali’nin (a.s.) veladeti münasibetiyle Güncistan Müslümanları İdaresi'nin davetlisi olarak ziyarette bulunan Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, din adamlarıyla biraraya geldi.

Gürcistan Müslümanları İdaresi'nin davetlisi olarak  Gürcistan'da ziyarette bulunan Türkiye Caferileri Lideri Şeyh Selahattin Özgündüz ve Almanya'nın Dusseldorf şehrinin imamı ve Avrupa Alimler Birliği Temsilcisi Şeyh Muhammed Mücahidi  Gürcistan'ın dini idaresinin resmi ofisinde BGMİnin Şeyhi Hacı Ramin İgidov ve müftü Hacı Yasin Aliyev ve idarenin diğer din adamları ile görüştüler.
 
Önce davete ve samimi karşılanmadan dolayı teşekkür eden misafirler Gürcistan Müslümanlarının durumu, Kurumun son yıllarda yaptığı hizmetler ve gelecek faaliyet programları hakkında bilgi aldılar. Gelecekte belirli dini tebliğ alanlarında işbirliği yapmak hakkında görüşlerini paylaştı. Görüşmeden memnuniyetlerini bildiren tanınmış dini kimlikler din rehberlerine kutsal faaliyetlerinde başarılar dilediler.
 
 
 
http://caferider.com.tr/ozgunduz-un-gurcistan-temaslari-foto_h19073.html