13-02-2017 tarihinde eklendi
Küçükçekmece Belediye Başkanı Tâziye Ziyaretinde Bulundu
Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Dünya Caferi Alimler Birliği Kurucu Başkanı, Zeynebiye Camii İmamı merhum Şeyh Hamit Turan için Zeynebiye lokalinde taziye ziyaretinde bulundu. Merhuma Allah'tan rahmet, geride kalanlara sabrı cemil diledi.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece AK Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut ve Küçükçekmece AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Sırrı Caferolu, Dünya Caferi Alimler Birliği Kurucu Başkanı ve Halkalı Zeynebiye Cami İmamı, merhum Şeyh Hamit Turan'ın vefatının ikinci gününde, Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'e ve yakınlarına Zeynebiye lokalinde taziye için başsağlığı temennisinde bulundular. 
 
Halkalı Bağlar Bayazıt Camii İmamı Ömer Kurt, Halkalı Merkez Camii imamı ve Akşemsettin Camii imamları da merhum Ş. Hamit Turan'ın ruhuna birer Kur'an-ı Kerim okudular.
Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'e  bu acılı günlerinde yanlarında olarak bu üzüntülerini paylaştığı için teşekkür etti.
 
 
 
 
http://caferider.com.tr/kucukcekmece-belediye-baskani-tziye-ziyaretinde-bulundu_h18656.html