19-07-2016 tarihinde eklendi
Özgündüz, "Empeyalistlere siyonistlere hizmet eden ve ülkemizde ihtilal yapmak isteyen kim varsa Allah onları yok etsin"
"Emperyalistlerin ve Siyonistlerin Ülkemizdeki Oyunlarını Bozmak İçin Birlik Olmalıyız" (Video) https://www.facebook.com/Caferider-183100055149716/

Halkalı Zeynebiye camiinde binlerce kişiye seslenen Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz ülkemizde yapılmak istenen darbe girişimini ve gündemi değerlendirdi.
"Empeyalistlere siyonistlere hizmet eden ve ülkemizde ihtilal yapmak isteyen kim varsa Allah onları yok etsin"
 
Bu sözler Türkiye Caferileri  Selahattin Özgündüz'e ait.
 
Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, yapılmak istenen darbe girişimini ve gündemi değerlendirdi.
 
"ABD'nin BOP projesi Türkiye'de dahil, bölge ülkelerini bölüp parçalama projesiydi. Bu projenin önündeki en büyük engellerden birisi kahraman ordumuzdur. Bölücü unsurları şehirlerden sildi, dağlarda keklik gibi avlamakta. Buna engel olmak için orduyu demoralize etmek, gözden düşürüp, itibarsizlaştirmak, milletiyle karşı karşıya getirmek için bu kumpas kurulmuştur .
 
MİLLETÇE VE DEVLETÇE iktidarı, muhalefetiyle bize düşen görev, ordunuzu sevmek, itibarını, moralini yükseltmektir. Bu olaydan istifade ederek, bunun tersini yapmak tam da ihtilal girişimcilerinin, bunları maşa olarak kullananların amacına hizmet olur.Milli birliğimiz, toprak bütünlüğümüz ve devletimizin bekasi herşeyin üzerinde tutulmalı ama herkes tarafından.Ordu kendi içindeki çürükleri kendisi ayiklamali, dışarıdan müdahil olunmamalı.Siyasetin içinde belki de sağlam ceviz daha azdır.
 
Bu girişimde bulunan, Emperyalizmin, Siyonizmin, dış düşmanların menfaati için, ülkesine zarar vuran bu ihtilalci girişimcilerle birlikte kim varsa Allah cümlesini yok etsin.. Bu olayda büyük çoğunluğu polis olan hayatını kaybeden vatan evlatlarina, ailelerine, kurumlarına, milletimize başsağlığı diliyorum."
 
https://www.facebook.com/Caferider-183100055149716/
http://caferider.com.tr/-ozgunduz--empeyalistlere-siyonistlere-hizmet-eden-ve-ulkemizde-ihtilal-yapmak-isteyen-kim-varsa-allah-onlari-yok-etsin-_h17282.html