31-05-2015 tarihinde eklendi
Siyonist Suud Rejiminin, Yemen Halkına Saldırıları Sürüyor
Suudi rejimi savaş uçaklarının Yemen’e saldırıları sürerken Yemen haber ajansı verdiği haberde, Suudi rejimi savaş uçaklarının dün el’Hedide’nin batısında devlete ait bir binayı vurduklarını ve saldırı sonucu bir çok sivilin öldüğü ve yaralandığını bildirdi.

Bu arada görgü şahitleri, Arabistan ordusunun,  Cuma günü sabahından itibaren  iki ülkenin ortak bölgesinde  yer alan El’Menzale ve el’Hosame bölgesi yakınında bulunan yerleşim yerlerine  100’den fazla füze ve roket attığını söz konusu saldırılarda da çok sayıda  sivilin öldüğü ve yaralandığını bildirdiler.
 
Öte yandan Suudi rejimi casus uçaklarının Yemen hava sahasında uçtukları bildirildi.
 
Diğer yandan Suudi savaş uçaklarının dün Saede bölgesinde  düzenledikleri  hava saldırılarında da  çok sayıda sivilin öldüğü anlaşılıyor.
 
Presstv kanalı da, Yemen Ensarullah ve ordudaki müttefiklerinin ülkenin güneyinde yer alan Şebuh eyaletinde önemli bir şehrin kontrolünü ele geçirdiklerini bildirdi.
 
Diğer bir habere göre, ülkenin güneyinde yer alan Ebyen eyaletinde bir silah deposu yakınında teröristlerin bomba patlatmaları sonucu Yemen halk güçlerinden 12 kişinin öldüğü anlaşılıyor.
http://caferider.com.tr/siyonist-suud-rejiminin-yemen-halkina-saldirilari-suruyor_h14583.html