08-02-2015 tarihinde eklendi
Ensarullah lideri: Yemen, fitnecilere karşı direnecek
Ensarullah hareketi lideri (Husiler) Abdulmelik el’Husi, Yemen halkının, ülkenin güvenlik, istikrar ve geleceğinin oynanması ve elinden alınmasına kesinlikle izin vermeyeceğini ve her türlü fitneye karşı direneceklerini söyledi.

Dün Sana’da Yemen halkının zaferini kutlama  merasiminde   coşkulu halka hitaben konuşan Yemen Ensarullah hareketi lideri lideri el’Husi, Yemen halkının  her türlü iç ve dış fitneye karşı  direneceğini belirterek,  anayasanın açıklandığı bildirinin ise  tarihi ve sorumluca bir girişim olduğunu bildirdi.
 
Anayasa bildirisinin,  halkın katılımının yer alacağı geçici hükümet yolunda önemli bir girişim olarak niteleyen Ensarullah lideri,  ülkede siyasi boşluğun hiçbir ülkenin yararına olmadığını söyledi.
 
Ensarullah hareketi lideri , Yemen’de  tefrika ve fitne çıkarma girişimleri konusunda da uyarıda bulunarak, Yemen halkının bütün  oyunları bozacağını söyledi.
 
Abdulmelik Husi, uluslar arası toplumun, Yemen aleyhinde düşmanca tutum yerine  Yemen halkıyla barışık ve dengeli bir siyaset izlemesini  beklediklerini dile getirdi.
http://caferider.com.tr/ensarullah-lideri--yemen-fitnecilere-karsi-direnecek_h13805.html