21-08-2014 tarihinde eklendi
Iraklı Şeyh: Vahhabilik Yahudiliğin ürünüdür


 Irak asıllı Şeyh Ahmet Kubeysi, Vahhabilerin önderi olan Muhammed b. Abdulvahhab’a hakaret ettiği suçlamasıyla Dubay polisi tarafından tutuklanıp mahkemeye sevk edildi.

Kubeysi’nin Arabistanlı avukatı Osman Uteybi, müvekkilinin Dubay mahkemesince celp edildiğini söyledi ve ekledi: Şeyh Kubeysi birkaç gün önce bir televizyon kanalında yaptığı programda Vahhabiliğin kurucusu olan Muhammed b. Abdulvahhab’a saldırmak, Vahhabilik hakkında düşmanca ve tahrik edici sözler sarf etmekle suçlanıyor.

Şeyh Kubeysi, IŞİD terör örgütü tarafından Musul ve diğer bölgelerdeki türbelerin yıkılmasına ilişkin bir soruya şu cevabı verdi: Ebubekir Bağdadi, bir Yahudi uşağıdır. Benu şunu çok net olarak söylüyorum: İmam Hüseyin’in katili bile ondan şereflidir! IŞİD ve benzeri örgütler, hatta Muhammed b. Abdulvahhab yüzde yüz Yahudi zihninin ürünüdür. Eğer beni öldürmek istiyorlarsa bırakın öldürsünler. Ben bu gerçekleri haykırmak zorundayım. Allah katında bunları dile getirmekle sorumluyum. Bu güruh Yahudiliğin ürünüdür ve amacı İslam ümmetini parçalamaktır ki bunu da başarmış görünüyor!

Ehlisünnet ulemasından olan Şeyh Kubeysi iki yıl önce de Muaviye b. Ebu Süfyan’ı eleştirdiği için geniş çapta bir gerginliğe sebep olmuştu. Öyle ki Dubaylı yetkililer onun televizyon programlarını askıya almıştı.

http://caferider.com.tr/irakli-seyh--vahhabilik-yahudiligin-urunudur-_h12344.html