09-04-2014 tarihinde eklendi
Hz. Zeynep (as) bölgesinde anlamlı tören
Şehit ailelerine şükran ödülü

 Arap Kabile ve Aşiret şeyhleri merkezi konseyi “vatan, onur, bağlılık” grubu işbirliğiyle Sosyalist Arap el Baas Partisinin 67. Yıldönümü münasebetiyle ordu ve silahlı kuvvetler, Filistinli gruplar ve Seyyide Zeynep Beldesinden bazı şehit ailelerine ödül verdi.

Şehit Hamza’nın babası Hacı İmad el Havaslı Şam Kırsalı Seyyide Zeyneb Beldesinde düzenlenen törende şehit aileleri adına yaptığı konuşmada: ”Şehitlerin vatana söz verdiklerini, her karış toprağını korumak için canlarını feda ettiklerini, vatan sancağını yukarılarda tuttuklarını, direndiklerini, savaştıklarını, kahraman olduklarını ve hezimete uğramadıklarını” belirtti.



Şehit Babası: “bizler ne yaparsak yapalım şehidin hakkını veremeyeceğimizi ödül töreninin de Suriye evlatlarının güven ve huzur içinde yaşamaları için Suriye yolunda fedakarlığın azametinin karşılığıdır” dedi.

Terörle Mücadeledeki Fedakarlıklarına Takdiren Tartus’ta Suriye Arap Ordusundan 200 Yaralı Ödüllendirildi

Tartus kentinde de, vatanı korumadaki fedakarlıukları ve kahramanlıklarının takdiri olarak el Vaad Hayır Kurumu Arap Kültür Merkezinde Suriye Arap ordusundan 200 yaralıyı ödüllendirdi.

Tartus Valisi Nizar İsmail Musa, Suriyelilerin teröre karşı sağladıkları zaferler kanalıyla vatan evlatlarının yüzlerinde gülümsemeyi çizen Suriye Arap Ordusunun yaralılarıyla onur duyduklarına işaret ederek kahramanlıkları ve fedakarlıkları sayesinde bir zaferden bir zafere koştuklarını pak şehit kanlarıyla da tarihte Suriye’nin geleceğini yazdıklarını gaddarlık ve düşmanlığın da bunu silmeye kadir olmadığını vurguladı.

http://caferider.com.tr/hz--zeynep-as-bolgesinde-anlamli-toren_h11451.html