29-08-2013 tarihinde eklendi
EHDAV Başkanı'ndan anlamlı mesaj


   Başta Suriye, Lübnan ve Türkiye olmak üzere tüm E. Beyt sevenlerinin yanında büyük bir saygınlığı olan ilim, takva ve vakar timsali Sn. Şeyh Bedreddin Gazel, malumunuz mübarek Kadir gecesini ihya etmeye giderken, Lazkıye'de terörist militanlarca kaçırılmış ve rehin alınmıştı. İlerlemiş yaşı ve ak sakalına rağmen ağır işkencelere tabi tutulan çok kıymetli kanaat önderi Sn. Ş. Gazel bir kaç gün önce kendilerini Müslüman ve insan sanan melun mahluklarca feci bir şekilde infaz edilmiş ve şehit edilmiştir. Kendisine Allah'tan sonsuz rahmetler dilerken, onu şehit eden canilere de binlerce kez lanetler diliyoruz.
    Emperyalistlerle Siyonistlere hizmet amacıyla, iki buçuk yıldır önce Suriye'de, daha sonra Türkiye'de, en sonda da tüm İslam dünyasında çıkarılmak istenen kardeş Alevi - Sünni kavgası, bu büyük Alevi din adamını önce kaçırmakla daha sonra da feci bir şekilde şehit etmekle zirve yaptı. Başta onu kaçırıp katleden caniler olmak üzere, olanlara sessiz kalan, onları alkışlayan, kendilerine arka çıkan ve destek veren her kişi, kurum, çevre ve hükümetler bu tarihi ar ve zilleti hem dünyada hem de ahirette ebediyyen alınlarında taşıyacaklar ve altında ezileceklerdir...
    Hıristiyan metropolitleri kaçıranların da, K. Kerim dersi verirken, Sünni dünyasının ender yetiştirdiği ilim ve takva ehli merhum Ş. Ramazan El-Buti'yi camide havaya uçuranların da, büyük Alevi din adamı Şeyh Bedreddin Gazel'i kaçırıp hunharca ve kalleşçe şehit edenlerin de aynı şer ve cinayet şebekesinin olması sizce bir tesadüf müdür? Din adına ve tekbir eşliğinde iğrenç manzaralarla insan kesen ve insan kalbi yiyen bu yamyam çevreleri biz Sünni olarak da, Müslüman olarak da, insan olarak da görmüyoruz!.. Onlara rağmen, biz asla Alevi - Sünni kardeşliğimizi bozmayacağız ve köleliklerini yaptıkları efendileri Siyonistleri sevindirmeyeceğiz. Burada asıl görev ve desteği de Emevilerin değil de Peygamberle mutahhar E. Beytin sünnetine bağlı olan Sünni kardeşlerimizden bekliyoruz!

http://caferider.com.tr/ehdav-baskani-ndan-anlamli-mesaj_h10065.html