Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Suud’un şerrinden Merkel’in insafına sığınmak!
Av. Sinan Kılıç
Batı dünyası bugünkü varlığını emperyalist, sömürgeci geçmişine borçludur. Bugün de Batı’nın yaşamına yön veren maddeci kapitalist ruhudur. Bu kapitalist ruh dünyanın her bölgesinde ekonomik çıkarlarını her türlü haksızlığa rağmen korumak peşindedir. Dolayısıyla hukuk, siyaset, ekonomi gibi bütün üst yapıyı belirlemek ve çıkarları doğrultusunda yönetmek istemektedir.
Batı, Atlantik’ten Çin Seddine uzanan coğrafyayı çıkarları için yeniden şekillendirirken, bu coğrafyada tarihsel ve siyasal varlığı birincil düzeyde olan Türklerin /Türkiye’nin hariç tutulduğu düşünülemez. Ortadoğu’ya hakim olan bölgeye de hakim olur şiarıyla birçok Arap ülkesinin haritası, yönetimi değiştirilmeye başlanmışsa sıranın Türkiye’ye geleceği kuşkusuzdur. Ancak onların bir hesabı varsa Allah’ın da bir hesabı vardır. Ve Allah en güzel hesap yapan, hesapları boşa çıkarandır. Umduklarını bulamadılar ve şimdilik Suriye’de frenlendiler. 
 
Düşman her zaman düşmanlığını yapacaktır. Bunda hayret edilecek bir durum yok. Asıl sorun bize ne oluyor? Biz neden, hangi gerekçelerle, hangi doğru adına Batı’nın bu emeline teşne ve taşeron oluyoruz? Afganistan’dan Irak’a, Suriye’ye, Yemen’e bütün bölgeyi çıkarları adına kana bulayanlara, silah, para, savaşçı vererek, Müslüman ülkelerin yakılıp/yıkılıp viran edilmesine, milyonlarca Müslümanın katledilip öldürülmesine, yurtlarından sürülmesine, ülkelerinin tarumar edilip yağmalanmasına hangi gerekçeyle yardımcı olmaktayız? Bu davranışın ne insanlık vicdanında ne de iman ettik dediğiniz dinimizde karşılığı var. 
O halde gerçek şu ki; dünya menfaatleri, makamlar ve koltuklarınız için zulmediyor ve zalime uşaklık ediyorsunuz. Bu zulmünüz ve zulme ortaklığınız milyonlarca masum insanın ölmesine neden olmuştur. Milyonlarca masum insan yıkılan yurtlarını terk etmiş yaşama tutunmak için mülteci durumuna düşmüştür. 
 
Ne kadar acıdır ki Müslümanların, zor anlarında sığınacakları, yardım isteyecekleri yer, “sıla-i rahim” olan Mekke olacağı yerde, asırlardır Müslümanlarla savaşan Hıristiyan ülkeleri olmaktadır. Müslümanlar Avrupa’ya mülteci olarak kabul edilmek için bu uğurda, canlarını, eşlerini evlatlarını kaybetmeyi göze alıyorlarsa Mekke’nin eminliğinden, güvenliğinden, şefaatinden mahrum bırakılmışlar demektir.  
Bu, “Kabe’nin Sahibi” nin arzusu değildir. 
 
Bu, Müslümanların sırtından servet yapan, İslam’ı ters yüz eden, petro/dolar zengini şeyhlerin, kralların, tiranların Müslümanlara ve insanlara zulmünün eseridir. 
Bu, hayata ve insanlığa rahmet olan İslam’ın içini boşaltan ve onu işlevsiz hale getiren “içimizdeki beyinsizlerin” eseridir. Onları bu makamlara getiren de yine Batı’nın ta kendisidir.
Müslümanların Merkel’e değil Mekke’ye sığınıp yardım isteyecekleri gün İslam’ın onurunun daha da yüceldiği gün olacaktır.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
23-07-2016 09:19 - 1854 Okunma
Av. Sinan Kılıç yazarın diğer yazıları [ Tümü ]
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar? 09-03-2020 tarihinde eklendi
Emperyalizmin Dini/Mezhebi Yoktur 04-01-2019 tarihinde eklendi
Doğru’dan Yanlış çıkarmamak gerek… 07-02-2018 tarihinde eklendi
İnnaLillahi ve İnnaİleyhiraciun 25-02-2017 tarihinde eklendi
AŞURA 2016 08-10-2016 tarihinde eklendi
HAİN DARBE VE SONRASI… 13-08-2016 tarihinde eklendi
Darbe Üzerine 29-07-2016 tarihinde eklendi
Terörle yatıp-kalkmak 23-07-2016 tarihinde eklendi
Hz. Mehdi (a.f) Haktır ve Gelecektir 23-07-2016 tarihinde eklendi
Laiklik ve AHİM kararları 23-07-2016 tarihinde eklendi
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
29-03-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım