Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Özgündüz: ''Trump'ın Kendisi Kadar İmzası'da Değersizdir.''
Halkalı Zeynebiye Camii'nde 08 Aralık 2017 Cuma hutbesinde binlerce kişiye seslenen Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz güncel konulara değindi.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
09-12-2017 07:33 - 1608 Okunma

"Müslümanların gündemini şuanda meşgul eden Trump’ın Kudüs İsrail’in baş kenti olarak imzalanması idi. ''Trump'ın Kendisi Kadar İmzası'da Değersizdir.''

Kudüs bizim 3000 yıllık yerimizdir

1400 yıldır bizim elimizde olan Kudüs bizden öncede Roma’nın elinde idi. Önden önce bir ara BENÎ İSRÂİL (İsrâiloğulları)’nın elinde idi ondan önce yine Flistinin yerli haklı yaşıyordu. Peki şimdi siz neye dayanarak bizim 3000 yıllık yerimizdir diye iddia ediyorsunuz. Ya tarihten haberiniz yok, ya da başka şeyler var.

Size Çanakkaleyi geçilmez kıldık unuttunuz mu?

Şimdi Trump bey ben dünyanın süper gücüyüm, ben ne dersem o olacak, ben sizin babanızım, hesabına mı getiriyor? Sen böyle düşünersen Trump bey sen halt etmişsin. Sen kimseye hesap soramazsın. Lübnan’dan nasıl kaçtığını unuttun mu ? Körfez’de askerlerinin nasıl ağladıklarını unuttun mu? Sana yandaşlık edenlerin nasıl zelil olduklarını unuttun mu ? Dün bütün varis olduğun İngiliz Emperyalizmin  Duvel-i Muazzama’ya geldiler ve bu yurda size çanakkaleyi geçilmez kıldık unuttunuz mu ? Sen bizim babamız olamazsın olsan olsan ancak kapımızın köpeği olursun.

İsrail’liler Filistine muhacir olarak gelmişler

Kaç kere söyledim birkaç bin yıl önce  BENÎ İSRÂİL (İsrâiloğulları) Filistine muhacir olarak gelmişler oranın yerlisi değiller orada devlet oluşturmuşlar diye orası onların olmuş ondan sonra da binlerce sene onların değil, ondan önce de öyle idi. Orada bunlar bulunmuş diye öyle diyorsan sen de. Amerika’dan çık gel kardeşim orası sizin değil. Oraya gideli daha ne oldu ki, siz oraya gidince oranın asli sahiplerini kırdınız soykırım yaptınız. Gasp ettiniz,  çıkın gelin orası Kızılderilileri’ndir.

Trump Müslümanları birleştiriyor umut ederim ki birleşiriz

Fakat şimdi bütün islam dünyasında top yekün bir tepki var. Bu memnuniyet verici Trump bizi birleştiriyor umut ederim ki birleşiriz.

Bir köpege işkence yapılıyor diye bütün insanlık ayağa kalkıyor. Ama insanlara işkence yapılıyor diye susuyorsan inandırıcı değilsin. Şimdi bütün islam ülkeleri köşeden, kıyıdan, kenardan yanlış yapılıyor diyorlar. Ben size fikrimi söyleyeyim. Herhalde İstanbul’da toplanılacak dönem başkanıyız biz. İslam liderleri toplanacak Sayın Cumhurbaşkanımız öyle söylemişti grup toplantısında. Ben size bir öneri veriyorrum fırsat bu fırsat dün demiyordum buna bakarsınız ama bugun dünya konjektür’ü öyle bir gelişti ki, Amerika yalnız kaldı. Kanada bile Avrupa ülkeleri bile Trump’ın karşısında. Tam fırsat gelmiştir. Müslüman liderler dünya konjektürü böyle olmuşmuşken çok haklı sebebiniz var topyekûn karardır.

İslam toprakları üzerindeki bütün Amerika üslerini kapatın

Hiç bir şey yapmayın Amerika ile bile savaşmayın Slogan bile atmayın. Toprağımızdaki üslerini kapat cehennem ol git kardeşim. Bu kadar basit. Savaşa gerek yok, tören ile gönderin. Askeri tören ile sadece üslerini kapatın. Haydi güle güle. Samimi iseniz böyle yapın ve buna gerçekten konjektür çok musait.

Eylem planı olarak bu işi yapın çok basit bir karar alın. İslam İşbirliği Teşkilatı kararı olsun hepinizi bağlasın. Malezya’dan Fas’a kadar herkes ayakta. Biz de Cuma namazının ardından haykıracağız. Biz de aynı saftayız.”

Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
09-12-2017 07:33 - 1608 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
18-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım