Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Nasrallah Direniş Lübnan’da İstikrarın Asıl Unsurudur
Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri; Suud rejiminin Yemen’deki son cinayetini aynı şekilde IŞİD teröristlerinin Afganistan’daki cinayetini kınayarak ve direnişin Lübnan'da istikrarın kilit unsuru olduğunu vurguladı.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
24-04-2018 09:17 - 603 Okunma
Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah Lübnan’ın Cebil-Kesran bölgesinde Seyid-i Şüheda salonunda düzenlenen seçim çalışmalarına telekonferansla katılarak Lübnan ve bölgede yaşanan son gelişmeler hakkında değerlendirmede bulundu.
 
Nasrallah konuşmasının başında; Biz, Afganistan’da ve Yemen’de bir düğün merasimine yapılan saldırıların üzüntüsünü yaşıyoruz ve bu cinayetleri kınıyoruz dedi.
 
Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri: tecavüzcü Suud koalisyonu, Yemen’de bir düğün merasimi ile de savaşıyor.
 
Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri: Biz, Filistinli akademisyenin İsrail tarafından Malezya’da şehit edilmesini kınıyoruz ve bu cinayet İsrail’in Arap akademisyenlere tahammülünün olmadığını ispat etmiştir.
 
Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah; terör rejimi İsrail'in Suriye'ye saldırısının yalnızca bu ülke için değil bütün bölgede buhranın yayılması için bir tehlike olduğunu söyledi.
 
Nasrallah, Amerika ve ırkçı İsrail başta olmak üzere düşmanların çeşitli oyunlarla Ortadoğu bölgesinde savaş ateşini daha da yaymaya çalıştıklarını söyledi.
 
Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri; terör rejimi İsrail'in son haftalarda Suriye'ye yönelik hava ve topçu saldırılarına da işaretle, ırkçı İsrail'in Suriye buhranını ABD'nin desteğiyle bölgeye yaymaya çalıştığını ve bu durumda bölge ülkelerinin son derece dikkatli ve uyanık olmaları gerektiğini söyledi.
 
Nasrallah, Irak ve Suriye'de IŞİD ve benzeri terör örgütlerinin ağır yenilgi almalarına da işaretle, bundan dolayı bu terör örgütlerinin destekçisi Amerika ve ırkçı İsrail ve diğerlerinin bölgede buhranı daha da kışkırtmaya çalıştıklarını söyledi.
 
Lübnan Hizbullah lideri; Hizbullah direniş güçleri ve Lübnan ordusu sınırlarda ve Suriye içinde terör örgütleriyle savaşmasaydı bugün Lübnan'da seçimler de yapılamazdı dedi.
 
Nasrallah; Bazı siyasi taraflar, Hizbullah’ın Lübnan’da toplumu değiştirmeye yönelik programının olduğunu söylüyorlar ve bu taraflar sürekli bunu bizim aleyhimizde kullanmak için çaba gösteriyorlar. Bu sözler; zalimce, değersiz ve tahrik edici asılsız sözlerdir.
 
Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri; bütün Lübnanlılara özellikle Hıristiyan vatandaşlara hitaben direnişin Lübnan’daki istikrarın asıl unsuru olduğunu söyledi.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
24-04-2018 09:17 - 603 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
19-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım