Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
İsrail’in Filistinli Direniş Komutanlarının Suikast Listesi
Korsan İsrail rejimi Filistin İslamî direniş hareketi Hamas’ın askeri kanadı olan İzzeddin Kassam tugaylarının suikaste uğramaları planlanan komutanlarının listesini yayımladı.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
22-05-2018 10:21 - 608 Okunma
Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin Kassam tugayları baş komutanı Muhammed Zeyf ve ikinci komutanı Mervan İsa, terör rejimi İsrail’in suikast listesinde yer alan bazı önemli adlardır. Gerçekte siyonist rejim İsrail son 17 ayda her zamankinden daha rahat bir şekilde Filistin milletine karşı işlediği cinayetleri işledi. Bunun sebebi ise Amerika hakimiyetinde gelinen son noktadır.
 
Bilindiği üzere Amerika Başkanı Donald Trump sadece korsan İsrail’in cinayetlerini desteklemekle kalmıyor, aynı zamanda başta BM olmak üzere uluslararası kurum ve kuruluşlara ve uluslararası hukuka da hiç bir şekilde inanmıyor ve umursamıyor. Buna göre Trump hem bir yanden İsrail için her türlü cinayeti işleme zemini hazırlıyor, ki bunun son örneği ABD büyükelçiliğinin Tel aviv’den Kudüs’e taşınmasında yaşandı, hem bu rejim için Filistin milletine karşı işlediği cinayetleri genişletme imkanı yaratıyor.
 
Nitekim Filistin’de geçen 30 Mart 2018 tarihinde başlayan ve şu ana kadar devam eden Geri dönüş protesto eylemlerinde şimdiye kadar 112 Filistinli şehit düştü, 13 bin Filistinli yaralandı. Şehitlerden 13’ünü ve yaralılardan 2100 kadarını ise masum çocuklar oluşturuyor.
 
Şimdi bu son suikast listesi de aslında yeni bir konu sayılmıyor. İşgalci rejim İsrail şom kuruluşu üzerinden geçen 70 yıl boyunca sürekli Filistinli, Lübnanlı ve İranlı siyasi ve askeri şahsiyetleri ve bilim adamlarını katletti. İsrail rejiminin casusluk örgütü Mossad en son Filistinli bilim adamı Fadi Bataş’ı 21 Nisan 2018’de bir suikastle katletti.
 
Bu tür suikast olayları aslında dünyada devlet terörü olarak tanımlanan terörün simgesidir ve terör rejimi İsrail bu tür terörün bayraktarıdır. İsrail casusluk örgütü Mossad dünyada Kidon adlı ölüm mangası olan tek casusluk örgütüdür. Kidon birimi dünyada İsrail’in belirlediği şahsiyetlere suikast düzenleyerek ortadan kaltırıyor.
 
İsrail’in stratejik işler uzmanı Roin Pirgman ise Kidon birimini Mossad casusluk örgütü için bir Mossad olarak tanımlıyor ve Kidon ajanları bilinmeyen bir yerde suikast,  bombalı saldırı, adam kaçırma gibi konuların üzerine eğilim aldıklarını ve hatta Mossad ajanları bile onları tanımadıklarını belirtiyor.
 
Aslında şimdi İsrail’in suikast listesinde yer alan Filistinli şahsiyetlerin adı ilk kez bu listede yer almıyor. Bunların adı çoktandır bu listede bulunuyor fakat Kidon birimi bu insanları avlayamadığı anlaşılıyor. Örneğin Muhammed Zeyf’e yönelik şimdiye kadar bir kaç kez suikast düzenlendi, fakat siyonistler bu planlarında başarılı olamadı. Korsan İsrail 2014 yılında Muhammed Zeyf’i katletmek istedi, fakat eşini ve çocuğunu öldürdü.
 
Her halükarda terör rejimi İsrail bekasını terör işlemek ve Filistinli ve direniş eksenine bağlı şahsiyetleri yok etmekte bulunuyor, ama bir de utanmadan Hizbullah ve Hamas gibi direniş gruplarını terörist olmakla suçluyor.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
22-05-2018 10:21 - 608 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
29-03-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım