Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Binali Yıldırım'dan Özgündüz'e ziyaret
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım, partisinin Küçükçekmece Halkalı Zeynebiye Caddesi'ni ziyaret etti.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
05-06-2019 15:07 - 1161 Okunma
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ı burada AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım ile Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz ve çok sayıda vatandaş karşıladı.
 
İftar programının ardından Zeynebiye Caddesi'nde çay sohbetine katılan Yıldırım'a, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Küçükçekmece eski Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece AK Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut, Küçükçekmece AK Parti Meclis üyesi Sırrı Caferolu, Halkalı Merkez Mahallesi Muhtarı Yusuf Ergül de eşlik etti.
 
Yıldırım'ı burada AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım ile Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz ve çok sayıda vatandaş karşıladı.
 
İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım şunları söyledi: "Çok değerli canlarım hemşerilerim hepinizi kucaklıyorum. Benim insanım benim toprağımın insanı her zaman vatanını, bayrağını, milletinin ve devletinin yanında olmuştur. Ben hiçbir zaman çizgimden sapmadım, yanlışta yapmadım. Sizlere de yanlış yapmadım. Çünkü ben yaptığım hizmetler hak için yaparım. Hakka hizmet halka hizmettir. 23 Haziranda bir seçim var benim hakkım ben inanıyorum onun için Binali başkanla, hemşerilerimizin yanına gideceğiz, Selahattin hocamı ziyaret edeceğiz. Oradaki bizim hemşerilerimizle tekrar konuşacağız bu seçimin önemli bir seçim olduğunu Türkiye’nin geleceği için sizlere güveniyorum. Sizler beni hiçbir zaman mahcup etmediniz. 23 Haziran seçiminde de beni mahcup etmeyin ben Şamil Ayrım’a gereğini yapın o zaman. Sizleri Allah’a emanet ediyorum." dedi.
 
Daha sonra Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz de bir konuşma yaptı. Özgündüz şunları söyledi; “Burada misafirimizi karşılamak üzere toplanan siz hemşerilerimize hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Allah bütün İslam âlemini ve ülkemizi de huzurlu, güvenli, bereketli, birlik ve dirlik içinde bayram yapmaya muvaffak etsin. Bayramınız kutlu olsun. Sayın başkanım, sayın vekilim bizi onurlandırdınız, şeref verdiniz. Teşriflerinizden dolayı hem hoş geldiniz hem de teşekkür ediyorum.  Sayın başkanımız Binali bey tanıdığımız bir portre, Türkiye Cumhuriyeti’nin başbakanlığını, ondan önce bakanlık yapmış, sonra Meclis başkanı olmuş. Daha sonra İstanbul Belediye Başkanlığına aday olmuş, kendisi bizzati burayı onurlandırması onun da doğal hakkı ve de bir Erzincanlı olarak  hemşerimizdir. Şamil ayrım da dede, baba toplumumuza siyasi önderlik yapmışlardır. İstiklal harbinde dede Şamil toplumumuza önderlik etmiş, şimdi de sizden biri olarak sizin desteğiniz ile Binali bey de bu bölgeden Şamil beyin aday olmasında en etkin Binali bey olmuştur. Şimdi Şamil Bey bizim temsilcimiz olarak Binali Bey ile uzun yıllardan beri beraberlikleri olmuştur. İstanbul gibi metropol bir yerde bizi listesine koymayanlara bir cevap olarak buradan tasvipini alarak Binali bey iyi bir insan olarak aday olarak gelmiştir ve Şamil bey de yüz akıyla vekilliğimizi sürdürmektedir. Şimdi vekilimiz kadim dostunu size emanet etmiştir. Akşam namazda da arzu ettiğim gibi, tercih sizin, vicdan sizin bu vekilimiz Sayın Binali Bey de tanınmayan biri benim takdirimle de tanınmasına ihtiyaç duymayan bir isim. Meclis başkanlığından İstanbul’a hizmet aşkıyla gelmiş olması başlı başına kendisi bir fedakârlıktır. Onun için ben tekrar kendisine hoş geldin ve başarılar diliyorum. Ülkemiz için hayırlı olan ne ise biz de Allah’tan onu diliyoruz. Bizim için yarın inşallah kazanır da ihtiyacımız olursa ki olacak, biz Şamil beyin yakasına yapışacağız. Şamil Beyin yakasına da yapışmaya da bir yüzümüz olmalı değil mi? Vesselam…" dedi.
 
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım da şunları söyledi: “Caferi kardeşleri, Caferi dünyasının Lideri Selahattin Özgündüz hocamız, değerli milletvekilim, İl başkanları ve ilçe başkanlarım, çok değerli kardeşlerim, bu mübarek Ramazan akşamında hepinizi sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum. Nevruz bayramında Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde sizlerle haspihal etme fırsatı buldum. O gün nerede duruyorsak, bugün de ordayız bunu bilmenizi istiyorum. O gün neyi söylediysek, bugün de onun arkasındayım hocam. Bizde zik zak olmaz biz Doğu’nun insanıyız Anadolu’nun insanın evladıyız. Ogün verdiğimiz sözler bugün de geçerlidir. Rabbim nasip ederse sizlerin desteğini gördüğümüzde  elbette İstanbul ve Küçükçekmecemiz için ve Caferi kardeşlerimiz için ne gerekiyorsa yapacağız. 
Temel Karadeniz'i kazandırmak için çok çalıştınız ama olmadı. Temel kardeşimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Temel kardeşimiz üzülmesin. Küçükçekmece bunun hesabını 23 Haziran'da soracaktır. Küçükçekmece'de yeni bir zafere imza atacak mıyız? 23 Haziran'da adalet yerini bulacak mı? Bu sefer artık sandıklara sahip olacağız. Oylarımızın hiç edilmesine asla izin vermeyeceğiz. 19 günümüz var. Unutmayın 20 gün sonra köyüne gidenler, Anadolu'ya tatile gidenler mutlaka geri dönecek” ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
05-06-2019 15:07 - 1161 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
23-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım