Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
15 Temmuz Şehitleri Zeynebiye'de Anıldı
15 Temmuz Şehitlerini 3. Yıldönümü Anma Programı 15 Temmuz akşamı saat 21:30'da Halkalı Zeynebiye Camii’nde yapıldı .
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
16-07-2019 13:09 - 1404 Okunma
15 Temmuz darbe girişiminin 3. yıl dönümünde Halkalı Zeynebiye Camii’ni dolduran Caferiler, 15 Temmuz’un yıldönümünde şehitlerimizin anısına Kur’an-ı Kerim Halkalı Bağlar Camii İmamı Ömer Kurt okudu, milli birlik ve beraberlik mesajı verildi. 15 Temmuz Şehitleri’ni Anma Yıldönümü ’ne Halkalı Merkez Mahallesi Muhtarı Yusuf Ergül ve azaları katıldı.
 . 
Halkalı Zeynebiye Camii’nde 15 Temmuz şehitlerini anma yıldönümüne katılan Halkalı Eskibağlar Mahallesi Bağlar Camii İmamı Ömer Kurt yaptığı konuşmada "Öncelikle sizlerin aranızda olmaktan gurur duyuyorum. Vatan, millet, bayrak vb söz konusu olunca bir araya gelmenin hiçbir engelin olmadığını bu akşam bir kez daha burada bizi bir araya getirmemize büyük katkısı olan hiçbir zaman unutmadığımız şehitlerimiz gibi rahmete kavuşmuş olan Şeyh Hamit Turan hocamıza rahmet diliyorum. Bizlerin burada bulunmamızda onun çok emeği var bizlere. İnşallah bundan sonra da o mirası Ehet Talan hocamızla devam ettireceğiz. Ben Zeynebiye cemaatini hocalarımı Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz’ü ve gençlerini çok seviyorum. Camilerde mezhep ayrımı yapmadan bizim ay yıldızlı bayrağımız altında olan herkes bizim başımızın tacıdır. Bizler hepimiz bu vatanın bayrağına sahip çıkacağız Allah hepinizden razı olsun."  dedi.
 
CABİR alimlerinden Zeynebiye Camii İmamı Şeyh Ehet Talan "Bugün 15 temmuz şehitlerinin şahadetinin 3. yıldönümüdür. Bütün İslam şehitlerini rahmet ve minnetle yad ederek, onların önünde saygıyla eğilerek ellerimizi kaldırıp yüce Allah'tan şunu temenni ediyoruz; Allah'ım bütün şehitlerimizi şehitlerin efendisi Hz Hüseyin (as) ile haşir eyle. Her şehidin yolu mukaddestir, derecesi mukaddestir. Ancak 15 Temmuz şehitlerini farklı kılan bir husus vardır. Bu şehadet küresel istihbarın küresel emperyalizmin ve küresel Siyonizm’in bütün müstahzarlara yönelik, özünde İslam toplumuna yönelik zulmünün önünde durarak gerçekten büyük şeytan Amerika'nın belini kırmıştır ve onların maşalarının nifak yüzünü ortaya sermişlerdir.” dedi.
 
Zeynebiye Camii İmamı Şeyh Ehet Talan'ın duasıyla program son buldu. 
 
 
 
 
 
 
 
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
16-07-2019 13:09 - 1404 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
29-03-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım